Magyar Kupa: megyei ellenfelet kapott a Nagykanizsa

Tibor Kálovics

Kisorsolták a labdarúgó Magyar Kupa 2017/18-as kiírásának legjobb 32 közé jutásért vívott mérkőzéseinek párosítását. A nagykanizsai csapat egy megyei riválissal néz majd farkasszemet.

Azok után, hogy az UFC Nagykanizsa egy kiélezett mérkőzésen búcsúztatta a Törökszentmiklóst, ismét egy megyei ellenféllel kell szembe néznie Gombos Zsolt gárdájának. A nagykanizsaiak ráadásul egy zalai csapattal, az Olajmunkás SE-vel csapnak össze a 32 közé jutásért. 

A nagykanizsaiak az előző szezonban megnyerték a megyei pontvadászatot, a gellénháziak pedig a 3. helyen végeztek, vagyis rangadónak minősül az Október 25-én Nagykanizsán rendezett találkozó. Az előző szezonban Gellénházán 4-1-es nagykanizsai győzelem született, a kanizsaiak a második félidő hajrájában biztosították be győzelmüket. Nagykanizsán 1-1-es döntetlent játszottak a csapatok, tavasszal ez volt a bajnokcsapat két pontvesztése közül az első. 

6 fordulót követően a Nagykanizsa hibátlan teljesítménnyel vezeti a bajnokságot, a gellénháziak két vereséggel az 5. helyen állnak. 

Címkék: Kupa, Nagykanizsa
https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/42761/pics/lead_800x600.jpg
Kupa,Nagykanizsa
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?