Magyar Kupa: a Törökszentmiklóssal játszik a Nagykanizsa

Tibor Kálovics

Sorsoltak az országos kupában, és egy megyei bajnokságban szereplő csapattal játszik a Nagykanizsa a 64 közé jutásért. 

Gombos Zsolt csapata amellett, hogy kiválóan kezdte a bajnokságot, a területi kupában és remek eredményeket ért el. A tavalyi bajnokcsapat 4-0-ra verte az első mérkőzésen a Páterdombi LSC-t a második fordulóban. (Az első meccsen erőnyerő volt a kanizsai csapat.) A négygólos győzelem azonban úgy alakult ki, hogy a Nagykanizsa három gólt is a hajrában szerzett. 

A harmadik területi forduló már nem volt ennyire nehéz feladat Nagy Gergőnek és társainak: Csesztregen 8-0-ra nyert a kanizsai gárda. A mérkőzésen Lőrincz Bence mesterhármast szerzett.

A Törökszentmiklós 6. helyen zárta a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bajnokságot az előző idényben. A gárda 30 mérkőzéséből 18-szor hagyta el győztesen a pályát, 3 döntetlent játszott, és 9 vereséget szenvedett el. 

A Nagykanizsa kupaellenfele jelenleg a bajnokság második helyén áll, és csak rosszabb gólkülönbségével szorul a Jánoshida mögé. A csapat 12 pontot szerzett az első 5 fordulóban, 15-5-ös gólkülönbséggel áll. A kupában a Csépai SE, a Tiszaföldvár, a Jászárokszállás és a  és bajnoki riválisa a Jánoshida testén keresztül jutott főtáblára. 

A Magyar Kupa küzdelmeit szeptember 20-ától kezdődően bonyolítják le. Az első fordulóban 128 csapat mérkőzik meg, amelyből értelemszerűen 64 jut tovább. 

Címkék: Kupa
https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/42354/pics/lead_800x600.jpg
Kupa
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?