Küzdelmes mérkőzést veszítettek el a Sáskák

Tibor Kálovics

A kiskanizsai csapat ezúttal is betalált az utolsó pillanatban, ám a Zalaszentgrót felülmúlta a "Sáskákat". Sneff Ferenc a mérkőzés során a következő játékosoknak szavazott bizalmat a Kiskanizsánál: Munkácsi - Ganzer, Mulasics (Kálcsics F., 60.), Piecs, Horváth G., Ötvös, Csordás (Somogyi D., 80.), Dolmányos, Pál M., Szabó I., Lukács I.
A meccs vendégfölénnyel kezdődött, amely a 10 percben érett góllá: Pál Martin beadása után Mulasics Balázs szerzett gólt. A szentgrótiak egyenlítése szinte a semmiből jött, és Gájer Péter gólja annyira letaglózta a Kiskanizsát, hogy a Zalaszentgrót pár perccel később a vezetést is megszerezte. (Ekkor is Gájer volt eredményes.) A gól után a hazaiak fokozatosan kezdték átvenni a meccs irányítását, és Tóth Dániel a 60. percben el is döntötte a mérkőzést. A kiskanizsaiak próbálkoztak, ám Pál Martin révén csak az utolsó pillanatokban sikerült szépíteniük. A lefújás során a nézők azt konstatálhatták, hogy megszakadt egy remek találkozón szakadt meg a hazaiak nyeretlenségi, és a vendégek veretlenségi sorozata. 

A mérkőzés utáni órákban sikerült elérnem Pál Martint, a Kiskanizsa játékosát, aki a következőket mondta: "Sajnos az elején kihagytunk néhány helyzetet, és a második szentgróti gólnál kicsit össze is roppant a csapat. Bár sikerült gólt lőnöm, és gólpasszt adnom de csalódott vagyok a vereség miatt. Remélem a következő fordulóban, a Gellénháza ellen hazai pályán javítunk. 

https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/37392/pics/14927216754405442_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?