Nagykanizsa-Pókaszepetk 9:0

Tibor Kálovics


A mérkőzést nézve az volt az ember érzése, hogy a két csapat között minimum egy osztálynyi különbség van. Győzelmével élre állt a tabellán, a kanizsai csapat.

A nagykanizsai csapatban az alábbi játékosok játszottak (emelkedő számsorrendben a pályára lépők): László Áron, Csáki József,Rácz Szabolcs, Kulcsár Roland (Nagy Gergő),Hóbor Gergő, Szalai Dániel (Kotnyek István), Papp Tamás, Gerencsér Attila (Zsirai András), Boros Zoltán, Ágoston József (Orbán Attila), Kisharmadás Gábor (Zsirai Péter)

Mérkőzés: A meccs első percétől kezdve a hazaik voltak mezőnyfölényben, és ez előre is vetítette a később látottakat. Az első gólra 7 percet kellett várni, mikor is a tavasszal végig jól futballozó Rácz Szabolcs megszerezte a vezetést. A meccs a második gólnál dőlt el, mikor Kisharmadás Gábor mattolta az ellenfél hálóőrét egy kijátszott akció végén. Az ember még le sem könyvelte a második találatot, máris írhatta be a harmadikat és a negyediket: Előbb Kulcsár Roland büntette meg a labdát veszítő védelmet, majd Csáki lőtte meg a 4.-et. A félidő utolsó 20 percében ugyan akadtak helyzetei a hazaiaknak (Kapusuk László Áron viszont szinte végig unatkozhatott az első 45 percben.), de az eredmény nem változott. 

Szinte egy tömegjelenettel indult a második félidő, a kanizsai csapat egy támadáson belül lőtt két kapufát, és engedte bravúrral védeni a vendégek kapusát. Szalai Dániel, aztán az 5. gólt. Néhány perccel később a vendég védők csak szabálytalanul tudták megállítani Ráczot, a büntetőt Nagy Gergő váltotta gólra. Az utolsó 20 percben aztán, a csereként beálló Nagy meglőtte a második gólját is, valamint a szép gólokat szerző Hóbor Gergő és Zsirai Péter állították be a 9:0-ás végeredményt.  

Közönség, hangulat:
Sajnos meglehetősen kevesen látogattunk ki ezen a szombat délutánon, és bár a nézőszám egyenes arányban növekedett az eltelt idővel, mégsem volt igazán hangulatos a mérkőzés. A hangulatot két Pókaszepetk szurkoló azért így is garantálta. A két jóember mikor meglátta a "Nagykanizsai Olajbányász" feliratú sálamat, egy "Szétszedünk benneteket" mondatot vetett oda nekem. A meccs során gyakorlatilag végig szidták a saját csapatukat és a játékvezetőket, majd 6:0-nál elhagyták a stadiont, mondván nekik majd csak jövő héten kezdődik a bajnokság. A másik emlékezetes sztori a 9. kanizsai gólhoz köthető, mielőtt  ugyanis a találat megszületett volna a kanizsaiak csak passzolgattak, mire egy ideges szurkoló annyit mondott, hogy "Lőjje már el valaki baszki!"-Zsirai mintha csak meghallotta volna a kérést, belőtte a meccs utolsó gólját. 

A fotó a Nagykanizsai csapat Facebook oldaláról származik. 

Címkék: Nagykanizsa
https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/36565/pics/lead_800x600.jpg
Nagykanizsa
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?