Pál Martin interjú

Tibor Kálovics

Interjút készítettem a Kiskanizsa játékosával, Pál Martinnal.

- Jelenleg Kiskanizsán játszol, de a Nagykanizsáról kerültél át kölcsönbe, tudod már, hogy hol folytatod?

Majd nyáron eldől, hogy hol fogok játszani, egyenlőre nagyon jól érzem magam Kiskanizsán. Nagykanizsán végzem az erőnléti edzéseket, heti kétszer, plusz Kiskanizsán részt veszek a csapatedzéseken és a "Sáskák" színeiben lépek pályára minden hétvégén. Lényeg, hogy a pályafutásom szempontjából előre lépjek. Addig is teljes szívvel küzdök a Kiskanizsa sikeréért. Fiatal vagyok, és még rengeteg időm van fejlődni, de minél hamarabb szeretnék előre jutni.


-Nemrég ausztriai próbajátékon jártatok Parragi Olivérrel,érkezett valami visszajelzés?

Hannersdorfban jártunk, ahol egy edzőmérkőzésen kellett bizonyítani, egy magasabb osztályban játszó ellenféllel szemben. Ugyan kikaptunk,de vezetőséggel úgy egyeztünk meg, hogy Kiskanizsán játszunk nyárig, utána Olivér és én is szívesen visszatérünk Hannersdorfba.-Melyik meccsre emlékszel legszívesebben az őszről?

Mikor fordulatos mérkőzésen sikerült legyőznünk a Csesztreg csapatát. (A 86. percben még a Csesztreg vezetett.) Lukácsnak sikerült egyenlítenie, és végül a ráadásban sikerült megszereznem a győztes gólt. Az volt a csapat legnagyobb győzelme, ráadásul két helyet léptünk előre a tabellán.

- Mi az oka annak, hogy a Kiskanizsa idén nem tud stabil teljesítményt nyújtani?

Erős a Zala megyei mezőny. Ráadásul olyan meccseken vesztettünk pontokat, vagy kaptunk ki  amiket hozni kellett volna, és az erősebb csapatokkal viszont többször is fel tudtuk venni a versenyt. Mikor hazai pályán játszunk, általában gólzáporos mérkőzéseket játszunk. 3-4 gólt szerzünk, és ezt próbáljuk tartani a szezon hátralévő részében is.

-Eddig 4 gólt szereztél, ezek közül több is sorsdöntő volt. Két gólod létfontosságú volt a Gyenesdiás ellen, a Csesztreg ellen pedig te döntötted el a meccset. Mondhatjuk,hogy a fontos gólok mestere vagy?

Ez kicsit nagyképűen hangozna, mindenesetre örülök, hogy ennyire fontos gólokat sikerült szereznem, az idei félszezonban szeretnénk legalább ennyi fontos gólt lőni.

- Áprilisban fogadjátok nevelőegyesületed. Számodra is ez a szezon legfontosabb meccse?

Abszolút ez, ez az a meccs amin nem számít, hogy hányadik helyen állunk a tabellán, itt mindenképpen nyerni szeretne a csapat.


- Ősszel te szerezted a csapatod gólját, az 5:1-re elveszített meccsen. Mennyire volt különleges ez a találat számodra?

Minden gólnak ugyanúgy örülök, de ez a vereség ellenére is rengeteget jelentett nekem. Az volt a célom, hogy gólt szerezzek a nevelő egyesültem ellen és ez végül sikerült.


- Győzelemmel kezdtétek a tavaszt, mi a célkitűzéseitek az idei szezonra?

Szeretnénk a középmezőny elején zárni, ehhez rengeteget kell még dolgoznunk. Hétvégén győzni akarunk hazai pályán a Zalalövő ellen, és reménykedünk, hogy pozitív hatással lesz a szezonunkra. 
Személyes, célom,hogy minél több gólt szerezzek, és minél több gólpasszt adjak a csapattársaimnak, mivel ez az elsődleges feladatom. Az idei szezonban, ezzel szeretném segíteni a minél jobb szereplést.

A fotók a Zaol.hu-ról származnak.

https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/35749/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?