Levelezésem az MLSZ Zala Megyei Igazgatóságával

Tibor Kálovics

Múlt héten beleestem abba a csapadába, hogy anélkül írtam valakinek egy adott témában,hogy utánanéztem volna a dolgokna. A leveleket változtatás nélkül közlöm. Problémát jelentett számomra, hogy a Nagykanizsa és a Kiskanizsa csapatainak mérkőzése szinte folyamatosan ütözik ebben a szezonban, és ennek az okát szerettem volna megtudni, így írtam a Megyei Igazgatóságnak.


Tisztelt igazgatóság!

Kálovics Tibor vagyok, nagykanizsai lakos, a Nagykanizsa FC és a Kiskanizsai Sáskák labdarúgócsapatának elkötelezett szurkolója,valamint a "Mennyei Zalai" elnevezésű blog szerkesztője.

 

Egy több nagykanizsai szurkolót is érintő problémával szeretnék Önökhöz fordulni. Az idei szezon nagyrészében mindkét kanizsai csapat egyszerre játszik pályaválasztóként illetve vendégként. Ez még alapjában véve nem lenne probléma teintve hogy így sorsolták ki a párosításokat. Viszont sokunkat érzékenyen érínt, az a tény, hogy az estek jelentős többségében a két csapat mérkőzését azonos időpontban játtszák holott ugyebár a fordulók mérkőzéseit szombaton is és vasárnap is le lehetne játszani. Jópáran vagyunk, akik mindkét mérkőzésre kilátogatnánk a hétvégén, ám erre az említett sorsolási bonyodalmak miatt nincs lehetőségünk. Arról nem is beszélve a tényről,hogy így a csapatok is anyagi bevételtől esnek el. (Ősszel volt olyan kiskanizsai meccs, ahol 5 fizető néző látta a találkozót,mivel akkor is éppen ütközött a két csapat meccse, és a Bányász pályán pedig 200 néző foglalt helyet.) Ezúton szeretném kérni Önöket szurkolótársaim nevében, hogy gondolják át a versenykiírást, és a két nagykanizsai csapat mérkőzését igyekezzenek külön időpontban megrendezni. Úgy gondolom hogy nem teljesíthetetlen a kérésünk, és sok szurkolónak okozhatna örömöt ha a hétvégén mindkét csapat mérkőzését meg tudná tekinteni.


Tisztelettel
Kálovics TiborA válasz nem sokat késett,én pedig körülbelül ilyen gesztust tettem, mikor megtudtam, hogy miért is ütköznek a mérkőzések kezdőidőpontjai.

Kedves Tibor!

 

Az Ön illetve a szurkolók kérését nekünk abban az esetben áll módunkban teljesíteni, amennyiben az érintett csapatok is hozzájárulnak. A bajnokság előtt, pontosabban a tavaszi fordulók előtt pontosítottuk a sorsolást, ahol a csapatoknak lehetősége lett volna módosítani a mérkőzéseket. Ezen a ligaértekezleten a hazai csapat kérését, amely a játéknapokra, valamint időpontokra vonatkozik, mindig figyelembe vesszük. Amennyiben ez nem történik meg, akkor utólag már csak a vendég csapat hozzájárulásával tudjuk módosítani a mérkőzéseket. Ha a két csapat mérkőzéseinek időpontja, játéknapja egybe esik, az vélhetően azért van, mert a csapatoknak „nem volt érdeke” módosítani úgy a mérkőzéseket, hogy egyik csapat szombaton, a másik meg vasárnap játsszon.

 

Üdvözlettel:

 

Zámodics Krisztián

 

MLSZ Zala Megyei Igazgatóság

8900 Zalaegerszeg, Kossuth u. 47.-51.

https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/35747/pics/lead_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?