Nagykanizsa-Teskánd 3:0

Tibor Kálovics

Bombaformában van a Nagykanizsa, és a gárda ezt bizonyítani tudta hazai környezetben is.A hazai környezetben játszó kanizsaiak a következő összeállításban léptek pályára:

Szabó-Papp, Boros (Zsirai), Hóbor, Újvári, Csáki, Rácz, Kulcsár-(Orbán), Szalai, Kisharmadás, (kiss), Nagy(Péntek)

Mérkőzés: Az első 10 perc gyakorlatilag semmilyen veszélyt nem hozott egyik oldalon sem, mindössze néhány helyzetet jegyezhettünk fel vendég oldalon. A meccs, ha nem is volt szórakoztató óriási iramot hozott. Utóbbi állítást alá is támasztja, hogy az egyik teskándi játékos cipője meccs közben ment tropára. A hazai vezetés gyakorlatilag a semmiből született meg: Csáki nem sokkal a szünet előtt egy szögletet követő fejessel szerezte meg a vezetést. Szünet után már egyértelműek voltak az esélyek, és Nagy Bence egy kiugrás után a 60. percben el is döntötte a mérkőzést. A teskándiak gyakorlatilag beletörődtek a vereségbe, az utolsó percekben viszont mégis kaptak még egy gólt. A lenullázott védelmet Péntek Adrián mattolta, aki április óta először volt eredményes.

Közönség, Hangulat: A meglehetősen kevés néző ellenére sem lehetett panaszkodni a hangulatra. A kanizsai tábor a meccs során remek atmoszférát teremtett, Péntek (egyébként ezen a szinten klasszis) gólja után pedig gyakorlatilag egy igazi "mennyei megyei" ünneplés vette kezdetét. Volt "szerencsém" néhány törzskanizsai között helyet foglalni, és le is jegyzetelhettem néhány elkapott mondatot. Volt ott egy fickó, aki kijelentette, hogy pénzt tett arra, hogy a portugálok oda-vissza verik a magyarokat, és, hogy a Frör (így mondta) szigeteken sem fog nyerni hazánk csapata. Ugyanez az "úriember" gyakorlatilag végig szapulta Gombos Zsolt vezetőedzőt, pusztán azért mert Zalaegerszegről jött. A mellette lévők persze bőszen bólogattak, majd az ivószünet során megjegyezték, hogy szemétség, amiért ők nem kapnak inni... Plusz az asszisztenst "hülye újpestinek" bélyegezték, és inkább nem szóltam vissza nekik, mert szerettem volna balhé nélkül megúszni a meccset.

A vendégjátékosok nem igazán tudták feldolgozni a vereség tényét, az egyik játékos konkrétan mindenki előtt leteremtette társát, amiért az 16 éves védő létére előre rohant, és a kontrából kapták a gólt.

Értékelés: Mérkőzés: 10/4
Mérkőzés mennyei-megyei skálán 10/6
Hangulat: 10/6https://mennyeizalai.blogstar.hu/./pages/mennyeizalai/contents/blog/30271/pics/lead_800x600.jpg
Felnőtt,I. osztály,Nagykanizsa,Teskánd
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?